Inici » Stay Homas, Els Catarres, Circ Eia o Sextet Gerió, la punta de llança del Portalblau

Stay Homas, Els Catarres, Circ Eia o Sextet Gerió, la punta de llança del Portalblau

  • by

La companyia de Circ Eia, els Stay Homas, Els Catarres o el Sextet Gerió són nom´és quatre de les companyies o artistes que formen part del cartell de la 15a edició del Festival de Música i Art a la Mediterrània, el Portalblau de l’Escala, que acaba de fer un avançament de la seva programació i ja ha obert la venda d’entrades. Una de les grans novetats és que el festival ha avançat alguns dels espectacles a la primavera.

Agnès Algueró.

El primer concert del festival el protagonitzarà Agnès Algueró (26 de març, 20h), que presentarà el seu treball Bosc endins a l’Alfolí de la Sal. Aquest mateix escenari acollirà les actuacions del Sextet Gerió (30 d’abril, 20h), que presentarà el disc Tangos de Piazzola, i d’Anna Andreu (14 de maig, 21h), que hi mostrarà els temes del disc La mida.

Circ Eia.

La companyia de Circ Eia, una de les millors companyies de circ contemporani de l’Estat, obrirà la temporada d’estiu i actuarà a l’escenari de La Riba (24 de juliol, 20h), on presentarà l’espectacle Espera. El Clos del Pastor és un dels altres escenaris del Portalblau, en el qual hi actuarà Dafné Kritharas (30 de juliol, 21h), que hi presentarà Varka. L’endemà (21h), al mateix escenari hi actuarà Míriam Cano, que presentarà Bluets.

Míriam Cano.

El cap de setmana del 12 i 13 d’agost serà memorable. El Fórum Romà d’Empúries acollirà el dia 12 (22h) el concert d’un dels grups que es va fundar i va causar sensació durant el confinament, que ara ja està ben consolidat en el panorama musical català, els Stay Homas, que repassaran els temes del disc Agua. El dia 13 (22h) serà una altra data assenyalada, ja que presentaran el seu disc de retorn Els Catarres.

Stay Homas.

El Portalblau, que es celebrarà fins al 15 d’agost, desvetllarà en properes dates la resta de la seva programació, que ja podem avançar que, a més de música i circ, tindrà teatre, poesia, dansa, exposicions i xerrades. El festival també ha incorporat nous escenaris a Empúries i a l’Escala, com ara l’Alfolí de la sal i la Riba -la platja de les barques-, i també inclourà un espectacle itinerant per diversos espais del poble.

La entrada Stay Homas, Els Catarres, Circ Eia o Sextet Gerió, la punta de llança del Portalblau aparece primero en Som Cultura.