Select Page

A més de ser ric en patrimoni, paisatge i identitat, actualment el nostre territori és una destinació que disposa d’un ampli ventall de festivals de música, espectacles d’arts escèniques, esdeveniments de dansa, circ, cinema, art o màgia.

Durant tot l’any, els festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona envaeixen els espais més idíl·lics i representatius de la demarcació, amb propostes locals i internacionals que conviden a  conèixer el territori d’una manera diferent.

El nou portal Costa Brava Girona Festivals aglutina l’oferta de festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en un únic espai, perquè segueixis l’actualitat i planifiquis la teva estada amb les millors experiències culturals.

Costa Brava Girona Festivals és una iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que s’emmarca en el club de màrqueting Cultura i identitat, que compta amb el suport dels municipis i la implicació dels festivals de la demarcació de Girona. La finalitat d’aquest projecte és la d’estructurar, impulsar i comercialitzar l’oferta dels festivals gironins sota una marca única per a la seva promoció turística a nivell estatal i internacional.

Consulta tots els festivals

Festivals