Select Page

Què deu tenir aquest instrument perquè tots l’haguem sostingut a les nostres mans alguna vegada per arrencar-li quatre notes? Què deu fer que aconsegueixi despertar ritmes i passions en músics i oients de qualsevol edat, sexe i perfil?
Provant de buscar la resposta a aquestes preguntes i observant que no existeix cap altre cicle dedicat exclusivament a la guitarra a les comarques gironines, hem arribat ja a la tretzena edició d’aquest festival que aquí us presentem.
Durant aquest temps, han col·laborat amb nosaltres guitarristes procedents dels cinc continents, sense oblidar els propis músics gironins. Sempre hem procurat explotar tot el talent i la varietat que un instrument tan versàtil com aquest té per oferir. No ens volem deixar cap estil perquè no ens volem deixar cap persona que ens faci l’honor de convertir-se en el nostre públic i descobrir sons que fins ara li eren desconeguts.
Tot plegat resulta un estímul per continuar celebrant aquest esdeveniment musical en la seva tretzena edició i intentar arribar a la següent meta amb més força que mai: els vint anys del Festival de Guitarra de Girona.

Web: http://www.festivalguitarragirona.es/

E-mail: festivalguitarragirona@gmail.com

Girona

Sta Cristina d'Aro

Platja d'Aro

L'Escala

Palamós